KADIN DOĞUM BİNAMIZA 1 BİLGİ İŞLEM PERSONELİ GÖREVLENDİRMESİ
15 Şubat 2019

KADIN DOĞUM EK BİNAMIZ PERSONEL GÖREVLENDİRMESİ

Necip Fazıl Şehir Hastanesi ana hizmet binamızdan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binasında çalıştırılmak üzere, öncelikle gönüllü personellerden, müracaat eden personel bulunmaması durumunda ise resen hizmetin özelliğine göre aşağıdaki şartları taşıyan personel görevlendirilmesi yapılacaktır. Müracaatların 11.02.2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Destek Hizmetleri Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.

BAŞHEKİM

Uzm.Dr.Vehbi ŞİRİKÇİ

İHTİYAÇ OLAN BİRİMPERSONEL
 DOĞUMHANE & POLİKLİNİK 1 BİLGİ İŞLEM

-Görevlendirmeler hizmet süresi usulü ile yapılacaktır. Aynı puana sahip birden fazla personelin müracaat etmesi halinde, hizmet süresi fazla olan personele öncelik tanınacaktır.

-Müracaat eden personel bulunmaması durumunda hizmetin özelliğine göre resen uygun personel görevlendirilecektir.

BAŞVURU SONUCU AŞAĞIDA İLAN EDİLMİŞTİR 12.02.2019

SIRALAM.png