BİR CERRAHTAN ÜÇ KARDEŞE ÜÇ BY-PASS
24 Haziran 2022

BİR CERRAHTAN, ÜÇ KARDEŞE ÜÇ BY-PASS AMELİYATI

Hastanemiz Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Opr.Dr. Ercan Servet sağlık camiasında ender rastlanılan bir olayı gerçekleştirdi.

Şeker, tansiyon ve kolesterol hastası olan üç kardeş belirli aralıklarla rahatsızlanıp hastanemize başvurdular.  Yapılan tetkik ve tedavilerin ardından ameliyat kararı alınması sonrasında Kalp Damar Cerrahisi Uzmanımız Opr.Dr.Ercan Servet ve ekibi tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilen by-pass operasyonuyla tekrar sağlıklarına kavuştular.

Hastalarıyla ilgili bilgi almak istediğimiz Opr.Dr.Ercan Servet "ilk operasyonda 1950 doğumlu Remzi Tolukeser’in 4 damarının, sonrasında başvuran diğer kardeşlerden 1955 doğumlu kardeşi Ökkeş Tolukeser’in 3 ve 1965 doğumlu Ömer Tolukeser’in 5 damarının başarılı geçen operasyonlarla değiştirildiğini" söyledi.

Yapılan tedavisinden ve aldığı hizmetten memnun kalan Remzi Tolukeser aynı hastalığın diğer kardeşlerinde de görülmesi üzerine tekrar hastanemize müracaat edip bu defa da kardeşlerini Opr.Dr.Ercan Servet ve ekibine teslim etti. Yapılan başarılı müdahaleler sonrası sağlığına kavuşan kardeşler Hastane Başhekimimiz Uzm.Dr.Vehbi Şirikçi ve Opr.Dr.Ercan Servet’e verilen hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Hastane olarak biz de olanların mutluluğunu paylaştık. "Sağlık Camiasında nadir rastlanılan bu güzel hadisenin Devlet Hastanelerinde verilen hizmetin kıymetini gösterdiğini" söyleyen Başhekimimiz Uzm.Dr. Vehbi Şirikçi başarısından dolayı doktorumuz Opr.Dr.Ercan Servet ve ekibini tebrik etti.

WhatsApp Image 2022-05-18 at 20.53.36 (2).jpeg
WhatsApp Image 2022-05-18 at 20.53.34 (2).jpeg